Verfijnde smaken, exclusieve ervaringen en duurzaam genieten

A silhouette of a walnut on a white background.

Hoewel de winter nog niet voorbij is, weerhoudt ons dat niet om mooie plannen te maken voor het komende seizoen. Memorabele ervaringen wachten op u in Hotel Okura Amsterdam. Vier de lente met speciaal samengestelde experiences en exclusieve tours, geniet van culinaire hoogtepunten in onze gerenommeerde restaurants en omarm onze toewijding aan duurzaamheid. Elk moment is gecreëerd om u een uniek en luxueus verblijf te bieden.

A man in a suit and tie is sitting in a chair

Michiel Roelfsema

General Manager

Hotel Okura Amsterdam

SPRING EXPERIENCE

Tulpen kenmerken de Nederlandse lente. Vanaf 20 maart zijn deze in grote getalen te bewonderen bij de Keukenhof. Een must see! Een bezoek is dan ook inbegrepen in onze Spring Experience. Ook uw verblijf is in de lentesfeer met een rijkelijk versierde luxe kamer met verse tulpen. Het arrangement bevat: een verblijf van minimaal twee nachten, ontbijt en een heerlijk Nederlands gebakje. Dompel uzelf onder in een onvergetelijke seizoensgebonden ontsnapping. 

Two men are sitting at a table with knives and plates.

GAULT&MILLAU

Gault&Millau erkent de culinaire expertise van onze restaurants, een bekroning van de passie en toewijding van de teams. Geniet van tweesterren excellentie bij Ciel Bleu, de verfijnde kaiseki-keuken van Yamazato, de teppanyaki-ervaring bij Sazanka of casual dining bij Serre. Daarna bent u slechts enkele stappen verwijderd van de meest comfortabele bedden met knisperende lakens. Bij uw restaurantbevestiging ontvangt u een promotiecode met 20% korting op uw luxueuze overnachting. 

A bed with white sheets and pillows in a hotel room

CIEL BLEU'S
REFINED NIGHTS

Ciel Bleu Restaurant presenteert Ciel Bleu’s Refined Nights, een exclusieve reeks gastronomische avonden gewijd aan uitzonderlijke ingrediënten. Op geselecteerde donderdagen draait het menu volledig om één buitengewoon product: wintertruffel, Krug Champagne, kaviaar of herfsttruffel. Fijnproevers kunnen zich verheugen op een multi-sensorische ervaring vol smaak, aroma en textuur. Tijdens Ciel Bleu’s Refined Nights komen gastronomie van wereldklasse samen met service op het hoogste niveau. Het zijn culinaire avonden om nooit te vergeten.

An aerial view of the city of amsterdam 750 years

GREEN GLOBE CERTIFICERING

Met trots kondigen we onze 12e opeenvolgende Green Globe certificering aan. Hotel Okura Amsterdam behoudt de Platinum-status als leider in duurzaamheid in Amsterdam. Geleid door de Kaizen-filosofie streven we naar voortdurende verbetering op het gebied van duurzaamheid. Deze prestigieuze erkenning weerspiegelt onze toewijding aan milieubewustzijn, van energie-efficiënte en afvalvermindering tot het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Door onze werkwijzen voortdurend te verbeteren, streven we naar een groenere toekomst voor toekomstige generaties. 

A man in a suit and tie is a sake sommelier at yamazato restaurant

NOËLS WIJNVERKENNING

Ontrafel de geheimen van wereldsignaturen met Noëls Wijnverkenning. Deze wijnproeverij vindt plaats in de elegante setting van onze Lobby Bar. Onder de deskundige begeleiding van Honorary Gastronomy Sommelier Noël Vanwittenbergh ontdekken gasten hoe één enkele druivensoort, gedreven door historie en terroir, transformeert tot unieke expressies in verschillende landen. 3 maanden lang elke 3 weken op woensdag van 19.30 – 21.30 uur: 19 maart, 9 april, 30 april en 21 mei 2025. 

Two women bowing in front of a sign that says tripadvisor
Share by: