CIEL BLEU'S REFINED NIGHTS

A silhouette of a walnut on a white background.

Ciel Bleu Restaurant introduceert Ciel Bleu's Refined Nights, een reeks exclusieve culinaire avonden gewijd aan uitzonderlijke ingrediënten. Op geselecteerde donderdagen draait het menu volledig om één opmerkelijk product: wintertruffel, Krug Champagne, kaviaar of herfsttruffel, omgetoverd tot een onvergetelijke dinerervaring.


Executive Chef Arjan Speelman deelt: “Een aantal van deze ingrediënten zijn zo veelzijdig dat je er een compleet menu mee kan samenstellen. Met Ciel Bleu's Refined Nights brengen we uitzonderlijke ingrediënten volledig tot uiting.”

FEBRUARI: WINTERTRUFFEL

Een exclusieve avond gewijd aan de rijke en intense aroma’s van de gewaardeerde wintertruffel. Elk gerecht benadrukt de diepte en complexiteit van dit seizoensgebonden ingrediënt, perfect gecombineerd met een uitzonderlijke selectie Gaja-wijnen.


Datum: 27 februari 2025
Tijd: 18:30 - 20:00
Prijs:  Menu € 300, Menu inclusief wijnarrangement € 660

APRIL:
KRUG'S ELEGANTIE

Een verfijnde avond waar haute cuisine samenkomt met de elegantie van Krug Champagne. Een speciaal menu, in co-creatie samengesteld door de chefs van Ciel Bleu en De Treeswijkhoeve, toont een perfect samenspel tussen gerecht en champagne. Vier Michelin-sterren, één onvergetelijke ervaring.


Datum, tijd en prijs worden binnenkort bekendgemaakt.

juni:

FIJNSTE KAVIAAR

Een warme zomeravond van pure verwennerij in Ciel Bleu. De wereld’s fijnste kaviaarsoorten staan in de schijnwerpers, waarmee deze luxueuze specialiteit naar nieuwe hoogten wordt getild. Elk gerecht is een ode aan de verfijning van kaviaar, perfect aangevuld met zorgvuldig geselecteerde wijnarrangementen.


Datum: 19 juni 2025
Tijd: 18:30 - 20:00
Prijs: Details worden binnenkort bekendgemaakt

NOVEMBER:
HERFSTRUFFEL

Een grandioos einde van Ciel Bleu’s Refined Nights, waarin de aardse elegantie van de herfstruffel centraal staat. Deze exclusieve avond biedt de beste producten van het seizoen in een meesterlijk samengesteld menu, waarbij elk gerecht zorgvuldig is gepaired met uitzonderlijke wijnen die de rijke, genuanceerde smaken van de truffel versterken.


Datum, tijd en prijs worden binnenkort bekendgemaakt.

Share by: