Tijdens de feestdagen komen de tradities van Nederland en Japan op een bijzondere manier samen bij Hotel Okura Amsterdam. Waar in Nederland het jaar uitbundig wordt afgesloten, ligt in Japan de nadruk op Oshōgatsu お正月, het Japanse Nieuwjaar. In beide culturen zijn de feestdagen een moment van reflectie, het koesteren van dierbaren en goede wensen voor het komende jaar. Tijdens deze donkere dagen brengen wij de rijke tradities tot leven met feestelijke lichtjes en een breed scala aan belevenissen. Ervaar het mooiste van twee werelden.
Michiel Roelfsema
General Manager
Hotel Okura Amsterdam
Bezoek Pop-up Pastry – Festive Season en proef exclusieve patisserie met een verfijnde Japanse touch. Ontdek de feestelijke creaties, waaronder delicaat gebak, macarons, madeleines, chocoladetruffels en matcha-koekjes. Het patisserie team van Okura presenteert hun vakmanschap in de pop-up vol met lichtjes, te vinden in onze warme en gastvrije lobby. U bent dagelijks welkom van 10.00 tot 18.00 uur of bestel via de Okura Shop.
Beleef magische feestdagen bij Hotel Okura Amsterdam. Onze gerenommeerde restaurants verwelkomen u met verfijnde culinaire ervaringen, van een elegant kerstdiner tot een luxe Festive Afternoon Tea. Mis ook onze sfeervolle familiekerstbrunch niet, een warm moment om dierbare herinneringen te creëren. Ontdek hoe Okura uw feestdagen extra bijzonder maakt met uitzonderlijke gerechten en onberispelijke service. Reserveer vandaag nog uw bijzondere ervaring.
Ervaar de luxe van Okura én winters Amsterdam! Geniet van feestelijke activiteiten die de stad te bieden heeft en verleng uw verblijf: drie nachten voor de prijs van twee in een Executive kamer met toegang tot de Panorama Lounge en Nagomi Gym & Wellness. Boek tussen 3 december en 31 december, en combineer de magie van de stad met Okura's verfijning.
Luid het nieuwe jaar stijlvol in op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam. Geniet van een panoramisch uitzicht over de Amsterdamse skyline, een glas champagne en traditionele Nederlandse oliebollen (inbegrepen). Vanaf 22:00 uur creëert onze DJ de perfecte feestsfeer om het nieuwe jaar te verwelkomen. Sluit de avond af met luxe en ontspanning in één van onze stijlvolle kamers.
Op de valreep van 2024 schittert het talent van Ciel Bleu Restaurant. Victor Guitton, Junior Sous Chef, behaalde de tweede plaats in de San Pellegrino Young Chef Academy competitie. Jasper Jongejans, gastheer, werd tweede bij de Nationale Hennessy Hospitality Award. Beleef hun talent, en dat van het hele Ciel Bleu team, van dinsdag tot en met zaterdag. Door Michelin bekroonde gerechten en uitmuntende service verzekerd.
+31 (0)20 678 7111
info@okura.nl
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH, Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 678 7111
info@okura.nl
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH, Amsterdam
The Netherlands
All Rights Reserved | Hotel Okura Amsterdam
All Rights Reserved | Hotel Okura Amsterdam
Powered by